miercuri, 30 decembrie 2009

De ce iti multumesc tie dragule...


Iti multumesc ca nu te-ai intors inapoi la mine atunci cand te imploram
Iti multumesc ca nu mi-ai sters lacrimile cazute in urma ta
Iti multumesc ca m-ai lasat sa imi plang singura de mila
Iti multumesc ca nu m-ai ridicat de jos atunci cand am cazut
Iti multumesc ca nu mi-ai facut noptile zile
Iti multumesc ca mi-ai aruncat toate hainele din casa ta
Iti multumesc ca ai dat foc iubirii noastre
Iti multumesc ca ai aruncat amintirile cu noi la gunoi fara sa ti pese
Iti multumesc ca m-ai parasit fara nici un resentiment ca ai lasat un suflet chinuit in urma
Iti multumesc ca ai ales alta fata cu care sa-ti imparti patul noaptea
Dar dintre toata iti multumesc ca m-ai trezit la realitate.Pentru ca daca nu faceai toate astea poate ca si acum stateam si plangeam in urma ta,blestemand toate clipele frumoase pentrecute impreuna.
Nu am de ce sa iti port pica pentru ca nu ai fost in stare sa ma iubesti,nu a fost vina mea.Am fost mai mult decat mi-am inchipuit vreodata ca as putea sa fiu pentru o persoana.Poate ca acum as plange daca nu m-ar bufni rasul cand vad cad de proasta am fost.Ma bufneste rasul cand ma uit in urma si vad cate nopti am petrecut treaza,cate cosmaruri am avut,cate lacrimi varsate in nestire.Incerc sa mi aduc aminte momentele frumoase dintre noi,dar oare de ce nu mi le aduc aminte?Iti spun eu,pentru ca nu am avut....
Iti multumesc ca ai ales sa pleci din viata mea si pentru ca mi-ai lasat cale libera spre fericire

marți, 29 decembrie 2009

Povestea sufletului meu...



Durerea a trecut,la fel si amintirile cu noi.Am uitat cum ma tinei in brate,cum imi sarutai mainile,cum imi spuneai ca ma iubesti.Am uitat totul pentru ca nu TU esti cel care merita toate lacrimile mele,si toata dragostea care in trecut ti le-am oferit.
Mi-am dorit ca timpul sa stearga totul din memoria si inima mea.Poate ca atunci era o dorinta copilareasca,dar acum a devenit realitate.Cate sanse aveam eu atunci ca cea mai arzatoare dorinta a mea sa se indeplineasca?Cea mai mare dorinta a mea era sa te dau uitarii,iar dorinta mi s-a indeplinit.Da, o sa razi, dar am sperat la un moment dat ca amintirea ta se va sterge complet din sufletul meu. Credeam ca doar asa voi inceta sa mai sufar.Se pare ca o data cu trecerea timpului,soarta a facut ca iubirea dintre noi sa numai existe.Inca nu am uitat cat te rugam sa nu pleci,cate lacrimi varsate nopti la rand,crezand ca doar tu ma faci fericita.
Mi-e dor sa te stiu departe de mine, acolo de unde nu o sa te mai intorci niciodata la mine atunci cand imi este greu, si rau, si trist, si urat si imposibil. Mi-e dor sa nu te mai simt si sa nu te mai vreau atat de aproape.
. Dorul asta ma arde chiar si atunci cand stau bine pe picioare. Daca ai fi departe insa, eu cum m-as mai putea intoarce la mine cu inima senina?.Acum stai in fata mea,intrebandu-ma daca te-am iertat...Tu,prima mea dragoste,stai acum in fata mea privindu-ma cum mi-as fii dorit demult sa ma privesti.Ma uit la tine,si imi spun in gand ca dorinta mea in sfarsit s-a implinit.Ma strangi la pieptul tau,cum imi doream atunci,doar ca acum numai simt acel fior,acum imi simt inima cum imi bate,si nu mi se mai taie respiratia in preajma ta.Imi aduc aminte ca am descoperit dragostea alaturi de tine.In schimb,nu mi te aduc aminte pe tine.Nu mai stiu cum a fost prima data cand m-ai sarutat,si, din fericire, nu ma mai apasa nici durerea din suflet pe care am simtit-o privindu-te plecand pentru ultima oara.
Ma bucur doar ca m-am rugat atat de mult sa te uit,incat am reusit sa uit complet tot ce tine de falsa iubirea care am trait-o alaturi de tine.
Iti multmesc ca nu te-ai intors atunci cand te-am rugat sa o faci,iti multumesc ca nu mi-ai sters lacrimile asa cum am visat mereu,iti multumesc ca mi-ai dat drumul la mana atunci cand aveam nevoie de ea si nu in ultimul rand iti multumesc ca ai plecat din viata mea cand aveam mai mare nevoie de tine.Iti multumesc pentru toate acestea pentru ca daca toate acestea nu s-ar fii intamplat astazi as fii fost martora la inceperea unei noi false iubiri.
Multi cred ca prima dragoste nu se uita niciodata,ei bine,eu m-am rugat atat de mult sa o uit incat am reusit.Iar tu,dragule,sa nu te plangi,pentru ca tu ai vrut asta.
Plec,imi intorc spatele asa cum ai facut-o tu candva,pentru ca nu vreau sa pierd timpul cu iubiri trecute si demult ingropate.
Ceea ce este in trecut,nu isi are lucul in prezent!

Siritul Craciunului



Nu stiu ce se intampla in ultimii ani de Craciun.Parca numai este acelasi spirit inbucurator ca vine Craciunul.De Mos Craciun numai zic.Cred ca s-a oprit la vreo carciuma sa bea o bere cu tovarasii si sa fumeze un joint,ca la mine nu a mai ajuns.
Unde a disparut spiritul Craciunului?Imi aduc aminte in alti ani,cand eram atat de fericita ca vine Craciunul,ma bucura atat de tare zapada,mirosul bradului...Mi se parea ceva divin atunci cand impodobeam bradul cu mama...Anul acesta am impodobit bradul cu prietena fratelui meu.Stateam si ma uitam la brad,stiam ca trebuie sa-l impodobesc dar gandul meu numai la brad nu statea.
In ziua de azi,nimic numai este Sfant.Bradul il impodobim,nu ca este o traditie si simtim nevoia de a face asta,ci pentru ca vedem ca totii romanii o fac.Masa de Craciun,numai este Sfanta,acum o privim ca o,orcare masa,nu se deosebeste cu nimic fata de alte mese din cursulanului,poate doar fata de masa care este rosie si cu braduleti pe ea.
Se spune ca de Craciun trebuie sa fii mai bun,dar unde este bunatatea din noi?!Mai exista...?Craciun Fericit!!

Oracolul amintirilor



Acum cateva zile mi-am facut curat in dulapior si am dat peste oracolele vechi si prafuite,ce au fost uitate si lasate mult timp intr-un loc intunecat.M-am gandit sa-l deschid desi stiam ca ascunde multe secrete,multe amintiri de care uitasem.Cel mai mult mi-au atras atentia poeziile si asa zisele amintiri lasate dupa ce raspundeai la toate intrebarile din acel oracol.Va aduceti aminte?:) M-am gandit sa va surprind intr-un mod placut amintindu-va ceea ce poate unii dintre noi am uitat :p

Cand va bate vantul
Peste parul tau
Sa-ti aduci aminte
De numele meu...

Mi-ai cerut o amintire
Pe care s-o ai mereu
Dar sa afli de la mine
Amintirea sunt chiar eu

Eminescu bine a zis
Ca dragostea e un vis
Ce le place tuturor
Mai ales elevilor

Doua mere
Doua pere
Te sarut
La revedere



Poti sa rupi aceste file
Eu nu te pot oprii
Dar te rog sa-ti fie mila
De cuvintele ''te iubesc''..

Iti las ca tezaur,4 litere de aur:
Mika

Un trandafir cat de frumos ar fii
El tot isi va pierde faima
Dar un prieten credincios
Ramane toata viata.

Toate sunt inselatoare
Chiar si chipul omenesc
E nebun cel ce crede...
In cuvantul:''Te iubesc''.

...... te numesti
Undeva locuiesti
Dar nu stiu,
Pe cine iubesti

Asa este viata,
Arde ca un foc...
Sufera cine iubeste,
Cel iubit isi bate joc.

Omul si iubirea
Formeaza FERICIREA
Doar atunci esti fericit
Cand iubesti si esti iubit!

Pe malul unei ape
Zboara un fluturas
Ce spune despre tine
Ca esti un ingeras.

Iti doresc sa fii frumoasa
Ca o zana din povesti
Totii baietii sa te placa
In genunchi sa-i chinuiesti.

A iubi este un verb
Interzis elevilor
Cine-l pune-n aplicare
Are 4 la purtare.

Trista-i noaptea fara stele
Ziua fara cer senin
Dar mai trista-i ziua-n care
Noi dam teza si nu stim.

Sa nu urasti un suflet
Ce stii ca te-a iubit
Caci poate pentru tine
A plans si a suferit.

Blestemat fie acela
Si pe cer si pe pamant,
Care va iubi o fata
Si-o va lasa plangand.

Viata e ca o tigare,
Care arde pic cu pic
.. Si arzand asa intr-una
S e transforma in nimic.

Iubirea e de sange
Ochii de foc,
Cine nu iubeste,
E un dobitoc.

Sunt atat de multe amintiri lasate in oracolul meu,incat mi-ar trebui 1000 de pagini sa le scriu pe toate.Am ales doar cateva din ele incat sa ne aduca aminte de copilarie.Sper ca v-a placut!:***

Magia unor ochi albastrii



Se spune ca bogat este omul care are putin si este fericit,decat cel care are multe si este nefericit.Eu...eu am avut putine,dar am fost cea mai fericita fata din lume,chiar daca nu am avut tot ce mi-am dorit...
Am avut in urma cu multi ani un prieten...spun ''am avut'' pentru ca numai este printre noi.Avea cei mai frumosi ochii albastri care i-am putut vedea vreodata in toata viata mea.El a fost unul din putinele lucruri minunate care mi le-a dat viata.Am crescut alaturi de el,si el de mine,iar ce am invatat de la el vreau sa va impartasesc si voua.
M-a invatat ca desi ne ascundem dupa multe masti,ochii nu mint niciodata.Vorbele mint,gesturile mint...dar ochii niciodata.Si atunci cand porti o masca,o porti pentru a-ti ascunde fata,dar ochii tot se vad.Mi-a spus sa nu ma las niciodata inselata de vorbe si de fapte,da ati citit bine,de fapte pentru ca,citez:''Un baiat iti poate lasa impresii false,iti poate lasa impresia ca te iubeste,ca te uraste,iti poate lasa mii si mii de impresii,dar daca stii sa il vezi cu ochii inimii iti vei da seama care este adevarata impresie din miile lasate''.Sunt sigura ca vi s-a intamplat sa credeti ca baiatul/fata este nebuneste indragostit/e de voi,iar intr-un final va treziti ca a fost doar o impresie...
M-a invatat ca atunci cand sufar si simt ca numai am scapare,sa stau in fata oglinzii si sa vad dincolo de imaginea reflectata,pentru ca doar eu ma pot asculta fara sa imi fie rusine de mine si de ce am facut.
M-a invatat ca oricat de multi prieteni as avea,niciunul nu ma poate ajuta in rezolvarea problemelor.Chiar daca stau si plang in fata unui prieten si ii spun ce ma supara,nu ma poate ajuta decat prin faptul ca ma asculta si ma incurajeaza .Rezolvarea problemelor se afla in fiecare dintre noi.
M-a invatat ca ceea ce am pe suflet,sa iasa pe gura prin vorbe,fara a se modifica pe parcurs.Daca simt ca am sufletul greu ca nu am spus ''iarta-ma'',trebuie sa imi fac curaj sa spun asta,nu ''scuza-ma'',pentru ca nu are acelasi efect,iar multi dintre noi nu cunoastem adevaratele intelesuri ale acetor cuvinte.
M-a invatat sa rad atunci cand imi este greu,si sa uit de lacrimi atunci cand simt nevoia sa plang.Mereu mi-a spus sa zambetul invinge lacrimile.
M-a invatat ca lacrimile sunt bune doar atunci cand plangi cu lacriumi fericite,pentru ca nu iti ingreuneaza sufletul si nici nu iti intuneca privirea ca atunci cand plangi de suparare.
M-a invatat ca iubirea poate fii doar a ta,doar daca stii sa o tii langa tine....daca nu,ea va zbura in alte parti.Pentru ca,la fel ca si tine,cum simti nevoia de a fii iubita,asa simte si el nevoia de a fii iubit.Iubirea este pentru doi.
M-a invatat ca ceea ce iti faci tu singur cu mana ta,nici dracu numai desface.E greu sa mai rezolvi ceva dupa ce s-a intamplat inevitabilul,si mai greu este cand iti dai seama ca ti-ai facut-o cu mana ta.
M-a invatat ca Dumnezeu exista indiferent de ce se intampla,indiferent de cate cazaturi iei,indiferent de orice,Dumnezeu exista.
M-a invatat ca un om poate avea orice isi doreste,doar daca stie cu adevarat ceea ce isi doreste.Cati dintre noi stim cu adevarat ceea ce ne dorim de la viata cu adevarat?V-ati pus vreodata intrebarea daca este cu adevarat ceea ce va lipseste?
M-a invatat ca mereu exista un nou inceput in toate,chiar daca trecutul te ajunge cu pasi repezi din urma.
M-a invatat ca atunci cand un om moare,nu l-ai pierdut,pentru ca el mereu te va veghea si va sta pe umarul tau pentru a te ajuta.
Imi doresc ca tot ce am invatat eu de la el,sa invatati si voi.Tot ce am scris mai sus am invatat de la o singura persoana care numai este de foarte mult timp printre noi,de la el am invatat ca atunci cand simti ca numai poti,Dumnezeu iti da puterea necesara de a trece mai departe.Atunci cand a murit,o parte din mine a murit o data cu el,dar a dat nastere unei alte parti pura si inocenta pentru inceperea unui alt drum in viata!